Als je tickets aanmaakt of ontvangt, zou je ze misschien willen linken aan een project om het overzicht te kunnen bewaren van alle communicatie met je klant. Dat kan! Lees verder om te weten te komen hoe je een project aan een ticket kan linken.

Je project linken

Om een project aan een ticket te linken:

1. Navigeer naar Tickets
  2. Selecteer het ticket dat je wil linken aan een project
  3. Klik op het potloodje naast het ticketnummer om de velden aan te passen
  4. Kies een project en een fase in het projectveld
    Opmerking: De eerste fase van je project zal automatisch geselecteerd zijn, maar je kan uiteraard een andere fase kiezen in het veld 'Fase'.

In het project zal je nu een overzicht zien van de gelinkte tickets:

1. Navigeer naar het project.
  2. Klik op de tab Projectinfo bovenaan
  3. Scrol naar beneden naar 'Openstaande tickets'

Tijdregistratie project via ticket

Je kan bovendien tijdregistratie toevoegen aan je project via het ticket. Klik hier voor meer info over hoe je tijd kan registreren op een ticket.

Eens je de tijd hebt geregistreerd, zal ze worden toegevoegd aan de tijdregistratie van je project als 'aparte' tijdregistratie die niet gelinkt is aan een afspraak of taak: