Als je dit artikel leest dan ben je wellicht uitgelogd van Teamleader Focus zonder dat je dat wou. Lees dit artikel om te weten komen waarom.

Je hebt misschien deze foutmelding ontvangen:

Je bent uitgelogd omdat je login werd gebruikt om vanaf een andere browser of apparaat toegang te krijgen tot je account.

Het is niet mogelijk om vanaf verschillende browsers of apparaten op hetzelfde moment toegang te krijgen tot je account. Volgens onze Servicevoorwaarden moet elke gebruiker in Teamleader Focus hun eigen persoonlijke gebruikersaccount hebben. Dit betekent dat elk gebruikersaccount slechts toebehoort aan één persoon en bijgevolg niet mag gedeeld worden met andere personen (Art. 5.2.). Daarom ondersteunen we het ook niet dat gebruikers de inloggevens van iemand anders gebruiken om in te loggen op het gebruikersaccount van iemand anders.

Als je collega's Teamleader Focus willen blijven gebruiken om slimmer te werken, dan kan je nieuwe gebruikerslicenties aankopen voor je account.

Is dit niet de reden waarom je werd uitgelogd? Dan was het misschien omdat je sessie is verlopen. Dit heeft te maken met de automatische log-out in je account, waarover je hier meer kan lezen.